Beleidsmedewerker P&O (16-32 uur) 19143

Je bent een beleidsmedewerker P&O met ervaring met het harmoniseren en aanpassen van personeelsregelingen en arbeidsvoorwaarden binnen een gemeentelijke organisatie.

Omschrijving van de opdrachtgever:
Onze opdrachtgever, een gemeente in Gelderland, is op zoek naar een beleidsmedewerker P&O. De opdracht richt zich op de volgende 3 onderwerpen:

 • Op 1 januari 2020 treedt de Wet normalisering rechtspositie ambtenaren (Wnra) in werking. Vanaf dat moment vallen de ambtelijk medewerkers onder het civiele arbeidsrecht en is het Burgerlijk Wetboek van toepassing. De lokale regelingen moeten conform het Burgerlijk Wetboek worden herschreven en in totaliteit worden omgezet naar een personeelshandboek. De opdracht zal bestaan uit het harmoniseren en aanpassen van de regelingen en arbeidsvoorwaarden.
 • De gemeente vindt duurzame inzetbaarheid belangrijk. Als organisatie wil de gemeente kaders bieden om de vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van de medewerkers te vergroten en in stand te houden. Hierdoor blijft de organisatie wendbaar en kunnen veranderingen in de omgeving worden opgevangen. Hiervoor wordt dit jaar een start gemaakt met strategische personeelsplanning. Een deel van de opdracht zal bestaan uit de opstart van strategische personeelsplanning.
 • De kernwaarden van de gemeente zijn klantgerichtheid, resultaatgerichtheid en samenwerking. De continue aandacht voor de kernwaarden en dienstverlening kenmerken de professionaliteit van de organisatie. Hierin wil de gemeente zich verder ontwikkelen. Hiervoor zal worden gewerkt met de functiegerichte competentieprofielen van HR21. Een deel van de opdracht zal bestaan uit het ontwikkelen van beleid voor competentiemanagement.

Wat ga je doen:

 • Je verzorgt het harmoniseren en aanpassen van personeelsregelingen en arbeidsvoorwaarden.
 • Je draagt zorg voor de invoering van strategische personeelsplanning en competentiemanagement.

Wij vragen:

 • Je hebt minimaal een relevante afgeronde hbo-opleiding.
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring opgedaan als beleidsmedewerker P&O binnen gemeentelijke organisaties.
 • Je hebt kennis van en ervaring met HR21.
 • Je hebt bij voorkeur:
  • ervaring met het harmoniseren en aanpassen van personeelsregelingen en arbeidsvoorwaarden.
  • ervaring met de invoering van strategische personeelsplanning en competentiemanagement.
 • Je bent op dinsdag 26 maart beschikbaar voor een kennismakingsgesprek.

Standplaats:
Zevenaar

Wij bieden:
De functie is per 1 april beschikbaar voor 16-32 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind januari 2020, met een optie tot verlenging. Je kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Ja, ik ben geïnteresseerd!
Reageer vóór woensdag 20 maart aanstaande en stuur je cv naar info@pia.nl of klik op Solliciteren. Ons referentienummer is 19143. Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Raimond Boer op 078-6182212.

Solliciteren

Printen, delen en doorsturen