Medewerker informatiedienstverlening (digitaal) (36 uur) 18494

Je bent een medewerker informatiedienstverlening met ervaring met digitaal en zaakgericht werken binnen bij voorkeur een gemeentelijke instelling.

Omschrijving van de opdrachtgever:
Onze opdrachtgever, een gemeente in Noord-Holland, is op zoek naar een medewerker voor het team Informatiedienstverlening. De medewerkers van het team zijn verantwoordelijk voor de kwaliteit van de dienstverlening aan inwoners, ondernemers en collega’s. Op dit moment wordt er binnen de gemeente gewerkt aan de overgang van analoog naar digitaal zaakgericht werken. Een verandering die gevolgen heeft voor alle collega’s, maar in het bijzonder voor die van het team Informatiedienstverlening. Het archiveren van zaken / documenten zal binnenkort volledig digitaal gaan.

Wat ga je doen:

  • Je werkt mee aan de registratie en archivering van inkomende, interne en externe documenten in het documentmanagementsysteem Decos (JOIN).
  • Je scant documenten, verricht kwaliteitscontroles op de scans en koppelt de juiste registraties aan de juiste zaaktypes.
  • Je draagt het zaakgericht werken uit binnen de gemeente en bent verantwoordelijk voor het eerstelijns ondersteunen van gebruikers.

Wij vragen:

  • Je hebt een afgeronde opleiding SOD-I of een andere opleiding op het gebied van informatiemanagement / informatiebeheer.
  • Je hebt bij voorkeur:
    • in de afgelopen 5 jaar werkervaring opgedaan met digitaal en zaakgericht werken bij een gemeentelijke instelling.
    • in de afgelopen 5 jaar minimaal 2 jaar werkervaring opgedaan als medewerker informatiedienstverlening bij een gemeentelijke instelling.

Standplaats:
Huizen

Wij bieden:
De functie is per direct beschikbaar voor 36 uur per week. Deze functie is op projectbasis voor ten minste 3 maanden, met een optie tot verlenging. Je kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Ja, ik ben geïnteresseerd!
Reageer vóór vrijdag 19 oktober aanstaande en stuur je cv naar info@pia.nl of klik op Solliciteren. Ons referentienummer is 18494. Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Dyonne de Graaf op 078-6182212.

Solliciteren

Printen, delen en doorsturen