Projectassistent (16-20 uur) 18282

Je bent een ervaren projectassistent met ervaring met projecten in de openbare ruimte.

Omschrijving van de opdrachtgever:

Voor onze opdrachtgever, een gemeente in Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een projectassistent voor het team ‘Opgave bereikbare Stad”. Beleidsmedewerkers, ontwerpers, projectleiders en opdrachtgevers werken in dit team samen met de omgeving aan plannen en projecten voor de gemeente. Je start met het werken aan een herinrichtingsproject op een bedrijventerrein, het project bevindt zich in de verkenningsfase. Daarnaast ondersteun je de organisatie van kleinere projecten.

Wat ga je doen:

  • Je bent samen met de projectleider verantwoordelijk voor het verloop van de projecten en studies op het gebied van integrale herinrichting van openbare ruimte, infrastructuur en mobiliteit.
  • Je helpt de projectleider en het projectteam met procesmatige taken.
  • Je maakt afspraken voor overleggen, organiseert bijeenkomsten met bewoners en stakeholders, verzorgt en verstuurt vergaderstukken, notuleert en stelt besluitenlijsten op, stelt projectplanningen op en bewaakt de voortgang en verzorgt de financiële administratie van projecten en studies.

Wij vragen:

  • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding aangevuld met relevante cursussen.
  • Je hebt in de afgelopen 8 jaar minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring als projectassistent.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring met projectmatig werken in de openbare ruimte.

Standplaats:
Rijswijk

Wij bieden:
De functie is per 10 juli beschikbaar voor 16-20 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind december 2018, met een optie tot verlenging. Je kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Ja, ik ben geïnteresseerd!
Reageer vóór dinsdag 26 juni aanstaande en stuur je cv naar info@pia.nl of klik op Solliciteren. Ons referentienummer is 18282. Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Dyonne de Graaf / op 078-6182212.

Solliciteren

Printen, delen en doorsturen