Projectleider arbeidsvoorwaarden (36 uur) 19134

Je bent een projectleider met ervaring met de realisatie en implementatie van cao-afspraken binnen bij voorkeur een grote (1.000+), niet-commerciële (semi)overheidsorganisatie.

Omschrijving van de opdrachtgever:
Onze opdrachtgever, een grote overheidsorganisatie, is op zoek naar een projectleider voor de sector IDU van de dienst HRM. De medewerkers van IDU zijn verantwoordelijk voor de instroom, doorstroom en uitstroom van medewerkers. Om te kunnen voldoen aan de groeiende vraag naar nieuwe medewerkers in een krapper wordende arbeidsmarkt, is IDU aan het vernieuwen en verbeteren. Eind 2018 is de nieuwe cao 2018-2020 vastgesteld waarin een flink aantal cao-onderwerpen van grote invloed zijn op de werkprocessen. Als projectleider verzorg je de implementatie van de cao-afspraken en daaruit voortvloeiende projecten.

Wat ga je doen:

 • Je bent resultaatverantwoordelijk voor een succesvolle realisatie en implementatie van de cao-afspraken en de daaruit voortvloeiende projecten.
 • Je overziet de impact van de cao-onderwerpen op de werkprocessen van de sector IDU, de dienst HRM en haar ketenpartners en de impact op de ingezette organisatieverandering.
 • Je stuurt meerdere projecten aan en schakelt moeiteloos op verschillende niveaus.
 • Je bent een volwaardig gesprekspartner voor de beleidsdirectie, het MT van IDU en HRM, het cao-toetsteam en de projectgroepen.
 • Je weet onderwerpen die vragen om besluitvorming ten behoeve van de realisatie van de implementatie op de juiste tafels te brengen.

Wij vragen:

 • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding.
 • Je hebt in de afgelopen 5 jaar minimaal 1 jaar werkervaring opgedaan met de implementatie van een cao, bij voorkeur binnen een grote (1.000+), niet-commerciële (semi)overheidsorganisatie. 
 • Je hebt bij voorkeur:
  • in de afgelopen 5 jaar minimaal 2 jaar werkervaring opgedaan als projectleider van complexe projecten, waarbij stakeholdermanagement de belangrijkste succesfactor was.
  • in de afgelopen 5 jaar minimaal 2 jaar werkervaring opgedaan met het gelijktijdig operationeel leidinggeven aan meerdere projecten voortvloeiend uit 1 implementatieproces, die zijn samengesteld uit meerdere bedrijfsvoeringsdisciplines.
 • Je bent op woensdag 20, donderdag 21 en vrijdag 22 maart beschikbaar voor een kennismakingsgesprek.

Standplaats:
Rotterdam

Wij bieden:
De functie is per 15 april beschikbaar voor 36 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind december 2019, met een optie tot verlenging (tot een maximale totale opdrachtduur van 24 maanden). Je kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Ja, ik ben geïnteresseerd!
Reageer vóór maandag 18 maart aanstaande en stuur je cv naar info@pia.nl of klik op Solliciteren. Ons referentienummer is 19134. Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Raimond Boer op 078-6182212.

Solliciteren

Printen, delen en doorsturen