Projectleider Arbeidsvoorwaarden (24 uur) 18328

Je bent een ervaren projectleider met kennis van Arbeidsrecht.

Omschrijving van de opdrachtgever:
Onze opdrachtgever is een gemeente in Noord-Holland. De directie Personeel en Organisatieontwikkeling is met circa 35 medewerkers verantwoordelijk voor de integrale vakinhoudelijke sturing op het gebied van Personeel en Organisatieontwikkeling. Het team Werkgeverschap en Medezeggenschap bestaat uit 8 adviseurs onder leiding van een manager Werkgeverschap, die zich bezig houden met de normalisering van de rechtspositie ambtenaren, de modernisering van de arbeidsvoorwaarden, overleg met de vakbonden en uitvoering van goede medezeggenschap. Voor dit team is onze opdrachtgever opzoek naar een projectleider voor implementatie van de Wet normalisering rechtspositie ambtenaren.

Wat ga je doen:

  • Je bent verantwoordelijk voor een soepele en goede implementatie van de Wnra in de gemeente per 1 januari 2020.
  • Je voert overleg met de projectleiders WNRA van de G4, de VNG en de bonden en OR.
  • Je stuurt het projectteam aan bestaande uit de deelprojectleiders werkgeverschap, juridische zaken en control, systemen en processen en informatie en opleiding, een communicatieadviseur en een projectondersteuner.
  • Je monitort en bewaakt de voortgang en legt verantwoording af aan de opdrachtgever en zorgt voor tijdige en volledige informatie aan de opdrachtgever.

Wij vragen:

  • Je hebt minimaal een afgeronde wo-opleiding bij voorkeur in de richting arbeidsrecht.
  • Je hebt expertise op het gebied van arbeidsrecht.
  • Je hebt minimaal 7 jaar ervaring opgedaan als projectleider.
  • Je hebt ervaring met overleg met de vakbonden en de ondernemingsraad.
  • Je hebt ruime ervaring (bij minimaal 3 bedrijven c.q. minimaal 10 jaar) op het gebied van arbeidsvoorwaarden en het bedrijfsleven.
  • Je hebt ervaring bij grote bedrijven (zowel Nederlands als internationale multinationals).

Standplaats:
Amsterdam

Wij bieden:
De functie is per 3 september beschikbaar voor 24 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste 2 september 2019, met een optie tot verlenging. Je kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Ja, ik ben geïnteresseerd!
Reageer vóór donderdag 19 juli aanstaande en stuur je cv naar info@pia.nl of klik op Solliciteren. Ons referentienummer is 18328. Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Raimond Boer op 078-6182212.

Trefwoorden:
Projectleider, arbeidsrecht, wo, Amsterdam

Solliciteren

Printen, delen en doorsturen