Projectleider ICT (40 uur)

Je bent een projectleider ICT met ervaring met het opstellen en beheersen van kostenramingen binnen softwareontwikkelingsprojecten van bij voorkeur een overheidsinstantie.

Implementatieadviseur (36 uur)

Je bent een implementatieadviseur met ervaring met complexe projecten of programma’s met een informatietechnologiecomponent, bij voorkeur uitgevoerd bij of voor de overheid.

Programmamanager jeugd (24-32 uur)

Je bent een programmamanager jeugd met ervaring met de besluitvorming in een intergemeentelijk landschap met een complex bestuurlijke context.

Senior adviseur cultuurverandering (20 uur)

Je bent een senior adviseur cultuurverandering met ervaring met het realiseren van een cultuurverandering en het trainen / coachen van medewerkers binnen een overheidsorganisatie.

Teamleider Dienstverlening (36 uur)

Je bent een teamleider met ervaring met financiële processen en bestuurlijke advisering op het gebied van politiekgevoelige en/of complexe processen, bij voorkeur binnen een gemeente.

Adviseur planmatig onderhoud (36 uur)

Je bent een adviseur planmatig onderhoud met ervaring met de inhuur en aansturing van externe uitvoeringscapaciteit en meerjarenonderhoudsplanningen en -systemen binnen de publieke sector.