Controller personeelsplanning (30 uur) 19129

Je bent een controller / personeelsplanner met ervaring met het voeren van behoeftegesprekken met leidinggevenden en het opzetten van prognosemodellen binnen bezettingsvraagstukken.

Omschrijving van de opdrachtgever:
Onze opdrachtgever, een grote overheidsorganisatie, is op zoek naar een controller personeelsplanning voor het team Control van de eenheid Amsterdam. Het werkgebied in de eenheid Amsterdam is veelzijdig en dynamisch. De complexe en snel veranderende omgeving vraagt om een organisatie die daar snel en adequaat op in kan spelen. Het team Control bestaat uit 11 collega’s die gezamenlijk werken aan de uitvoering van de planning- en controlcyclus van de eenheid. Door uitvoering te geven aan deze cyclus ondersteunen zij het management bij het sturen op resultaten, waardoor de regio uiteindelijk veiliger wordt. De cyclus bestaat onder andere uit het opstellen van een jaarplan voor den eenheid en teamplannen voor de teams, het opstellen van verschillende monitors, het faciliteren van managementgesprekken en het doen van onderzoeken / evaluaties / audits. Het team heeft te maken met zeer drukke perioden met strakke deadlines.

Wat ga je doen:

 • Je verzamelt input bij de teamchefs door middel van het voeren van persoonlijke gesprekken / behoeftegesprekken.
 • Je vertaalt de input onder andere door het opzetten van prognosemodellen met betrekking tot het verloop van de bezetting en andere vraagstukken.
 • Je creëert inzicht in het toekomstige verloop van andere bezettingsvraagstukken door het maken van toekomstmodellen.
 • Je onderzoekt of er relaties bestaan tussen de diverse bedrijfsvoeringsaspecten, zoals leeftijd, verzuim en inzetbaarheid.

Wij vragen:

 • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding.
 • Je hebt bij voorkeur:
  • in de afgelopen 5 jaar minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring opgedaan met het bouwen van modellen in Excel vanuit cijfermatige input en het inbouwen van macro’s waarin de wensen van de klant verwerkt zijn en vertaald worden naar grafische vormgeving / uitkomsten.
  • in de afgelopen 5 jaar aantoonbare werkervaring opgedaan met het creëren van inzicht in het toekomstige verloop van bezettingsvraagstukken in de vorm van toekomstmodellen.
  • in de afgelopen 5 jaar aantoonbare werkervaring opgedaan met het voeren van behoeftegesprekken met stakeholders op leidinggevend niveau om te achterhalen welke informatie zij wensen om te zetten naar grafische modellen en vormgeving.

Standplaats:
Amsterdam

Wij bieden:
De functie is per 20 mei beschikbaar voor 30 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste medio augustus 2019, met een optie tot verlenging. Je kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Ja, ik ben geïnteresseerd!
Reageer vóór maandag 18 maart aanstaande en stuur je cv naar info@pia.nl of klik op Solliciteren. Ons referentienummer is 19129. Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Raimond Boer op 078-6182212.

Solliciteren

Printen, delen en doorsturen