Financieel adviseur aardbevingsprojecten (36 uur) 18498

Je bent een financieel adviseur met ervaring met projecten op het gebied van aardbevingen en/of het scholenprogramma.

Omschrijving van de opdrachtgever:
Onze opdrachtgever, een gemeente in de provincie Groningen, is op zoek naar een financieel adviseur, onder andere voor een project in het kader van de aardbevingen in het werkgebied. Het project betreft een scholenprogramma waarin wordt toegewerkt naar aardbevings- en toekomstbestendige scholen in 2021. Naar aanleiding van de gevolgen van de gaswinning zijn alle schoolgebouwen in het gebied in 2015 gecontroleerd. Uit deze inspecties bleek dat voor iedere school bouwkundige maatregelen nodig zijn om aardbevingsbestendig te worden. Dit heeft geleid tot het opstarten van het scholenprogramma. Het programma bestaat uit meer dan 20 projecten.

Wat ga je doen:

 • Je maakt gebruik van het programma Key2Financiën.
 • Je fungeert als sparringpartner van en ondersteunt diverse teams binnen de gemeente.

Wij vragen:

 • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van bedrijfseconomie.
 • Je hebt recente werkervaring als financieel adviseur bij een project op het gebied van aardbevingen / het scholenprogramma.
 • Je hebt bij voorkeur:
  • kennis van en ervaring met het Besluit begroting en verantwoording provincies en gemeenten.
  • recente werkervaring bij de gemeente Midden-Groningen.
  • kennis van het financieel pakket Centric Key2Financiën.

Standplaats:
Slochteren

Wij bieden:
De functie is per 1 november beschikbaar voor 36 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind juni 2019, met een optie tot verlenging (2 x 3 maanden). Je kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Ja, ik ben geïnteresseerd!
Reageer vóór vrijdag 19 oktober aanstaande en stuur je cv naar info@pia.nl of klik op Solliciteren. Ons referentienummer is 18498. Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Dyonne de Graaf op 078-6182212.

Solliciteren

Printen, delen en doorsturen