Programmasecretaris (24 uur) 18332

Je bent een ervaren programmasecretaris met ervaring met verbeter- en vernieuwingsprocessen.

Omschrijving van de opdrachtgever:

Onze opdrachtgever is een overheidsorganisatie in Limburg. De organisatie fungeert als samenwerkende partij van en voor 15 gemeenten op het gebied van brandweerzorg, geneeskundige zorg en hulpverlening en rampenbestrijding. In verband met de komst van de nieuwe Omgevingswet en de uitvoering van de private kwaliteitsborging is er een verbeter- en vernieuwingsproces in gang gezet. Voor dit proces is een programmaplan gemaakt waarbij de uitvoering in handen is van de afdelingscoördinator met een kleine kerngroep. Onze opdrachtgever is voor het kernteam op zoek naar een programmasecretaris

Wat ga je doen:

  • Je gaat het kernteam ondersteunen bij de processturing van het verbeter- en vernieuwingsproces.
  • Je legt de noodzakelijke dwarsverbanden en motiveert en stimuleert de medewerkers van de afdeling om zich de nieuwe identiteit eigen te maken en uit te dragen.

Wij vragen:

  • Je hebt minimaal een hbo-opleiding.
  • Je hebt ervaring met organisatieadvieswerk, programmamanagement of een bestuurskundige achtergrond.
  • Je hebt minimaal 7 jaar ervaring met project- en/of programmamanagement binnen de overheid.
  • Je hebt coachende kwaliteiten, ben onafhankelijk en kan omgaan met tegengestelde belangen.

Standplaats:
Venlo

Wij bieden:
De functie is per 3 september beschikbaar voor 24 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind december, met een optie tot verlenging (4 x 12 maanden). Je kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Ja, ik ben geïnteresseerd!
Reageer vóór woensdag 25 juli aanstaande en stuur je cv naar info@pia.nl of klik op Solliciteren. Ons referentienummer is 18332. Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Raimond Boer op 078-6182212.

Solliciteren

Printen, delen en doorsturen