Medewerker informatiebeheer (24 uur)

Je bent een medewerker informatiebeheer met ervaring met zaakgericht werken en het verwerken van digitale, fysieke en geregistreerde post binnen een overheidsorganisatie.

Adviseur privacy (36 uur)

Je bent een adviseur privacy met ervaring met het afhandelen van complexe juridische vraagstukken op het gebied van de bescherming van persoonsgegevens binnen een grote overheidsorganisatie.

Projectleider ICT (36-40 uur)

Je bent een projectleider ICT met ervaring met het realiseren van ICT-implementaties op het gebied van koppelvlakken in een grote, complexe en politiek-gevoelige organisatie.

Projectleider open data (32 uur)

Je bent een projectleider open data met ervaring met het toepassen / begeleiden van data-analysetrajecten, gegevensbeheer en open data binnen een overheidsorganisatie.

Adviseur informatiebeveiliging (36 uur)

Je bent een adviseur informatiebeveiliging met ervaring met relatiemanagement en informatiebeveiliging binnen complexe projecten van een overheidsorganisatie.

Projectleider IT (36-40 uur)

Je bent een projectleider IT met ervaring met het leidinggeven aan IT-projecten op het gebied van de implementatie van pakketten en/of informatievoorziening binnen een overheidsorganisatie.