Over PIA

PIA (Project Interim Advies) is jouw partner voor het oplossen van projectmatige kennis- en kundevraagstukken. Op basis van interim- en projectmanagement, detachering en werving & selectie koppelen wij de juiste mensen aan uitdagende opdrachten. Onze medewerkers worden ingezet bij het oplossen van allerlei vraagstukken binnen verschillende overheden. Zij werken binnen de volgende domeinen:

  • Sociaal domein
  • Bedrijfsvoering
  • Fysiek domein

Voor wie werken wij?
Onze projecten voeren wij uit bij de Rijksoverheid, provincies, waterschappen, gemeenten en ondersteunende diensten. Daarnaast zetten wij ons in voor diverse woningcorporaties en netbeheerders.

Hoe werken wij?
PIA staat voor professionaliteit, openheid en persoonlijke betrokkenheid. Met een eerlijke en transparante werkwijze leggen we de basis voor een langdurige samenwerking met zowel opdrachtgevers als medewerkers bij ons in loondienst, zelfstandigen (zzp’ers) en gespecialiseerde bureaus.

PIA heeft een open en inzichtelijke bedrijfscultuur die wordt gekenmerkt door:

  • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling
  • Duidelijkheid en flexibiliteit
  • Goede arbeidsvoorwaarden en marktconforme tarieven
  • Persoonlijk contact gedurende het gehele proces

Door de mens centraal te stellen zoeken wij altijd naar de optimale balans tussen de uitdaging voor onze professionals en de behoefte van onze opdrachtgevers.

Het creëren van wederzijds vertrouwen is onze basis in alles. We luisteren goed naar de wensen en eisen van onze medewerkers en opdrachtgevers, zodat we op professionele wijze invulling kunnen geven aan hun individuele carrièrewensen en de bedrijfsdoelstellingen. We respecteren andere inzichten, meningen en culturen en houden daarbij rekening met onze maatschappelijke functie.Onze opdrachtgevers


Wij zijn PIA, een landelijk opererend project-, interim- en adviesbureau. Wij voeren uitdagende opdrachten uit bij middelgrote en grote organisaties. Wij adviseren en ondersteunen onze opdrachtgevers door het op interimbasis inzetten van onze medewerkers en adviseurs.