Zelfstandigen

Ben je zzp'er? Solliciteer dan bij PIA!
 

PIA werkt intensief samen met zelfstandigen en kleine gespecialiseerde bureaus. Samenwerken aan interessante projecten levert voor beide partijen voordeel op, zowel op de korte als lange termijn.


Opdrachtgevers verwachten een snelle reactie op hun vragen. Van zelfstandig ondernemers wordt daarom een flexibele inzet gevraagd. Daar waar een snelle, variabele inzet vaak lastig is te plannen met eigen personeel, is dit vaak juist interessant voor zelfstandigen. Zij kunnen op deze manier hun inzet verdelen over verschillende opdrachten.


PIA kent een uitgebreid netwerk van opdrachtgevers, waardoor zelfstandigen een grotere markt bereiken. Daarnaast heeft PIA raamcontracten afgesloten waaruit aanvragen voortkomen die niet voor andere marktpartijen en zelf-standigen toegankelijk zijn. We beschikken over de kennis en het netwerk om de grote stroom van aanvragen te filteren op de voor jou meest interessante functies.


Ben je zzp'er of denk je erover de stap naar zelfstandigheid te maken, reageer dan op onze openstaande vacatures of neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag verder!


Als zzp'er moet je aan bepaalde voorwaarden voldoen, zoals bijvoorbeeld het kunnen overleggen van een inschrijving bij de Kamer van Koophandel.