Privacystatement

In dit privacystatement staat beschreven welke informatie we verzamelen via onze website en hoe wij met deze gegevens omgaan. 


Website-informatie
Om op de hoogte te blijven van het aantal bezoekers op onze website, wordt het aantal bezoekers geregistreerd. Daarbij is de identiteit van de de bezoeker niet van belang. Er wordt dan ook geen specifieke, tot personen herleidbare, informatie opgeslagen of bewaard.


Wat wel wordt bijgehouden en bewaard is welk deel van de website wordt bezocht, het tijdstip van de bezoeken, het land van waaruit de site wordt bezocht en algemene informatie over de software waarmee de bezoeker werkt. Met deze informatie kunnen we de bezoeker zo goed mogelijk bedienen.


Kandidaten
Wanneer een bezoeker geïnteresseerd is in een vacature of een open sollicitatie wil versturen, kan een aanmeldings-
formulier worden ingevuld. Het aanmeldingsformulier bevat specifieke en herleidbare informatie. We gebruiken deze informatie om te kunnen beoordelen of een kandidaat aan de functie-eisen van een vacature voldoet.


Kandidaten die zich via e-mail aanmelden, ontvangen een schriftelijke bevestiging van de inschrijving per e-mail. Kandidaten kunnen eventuele onjuistheden, wijzigingsvoorstellen, verzoeken tot schriftelijke inzag of de verwijdering van gegevens schriftelijk indienen bij ons kantoor in Dordrecht.