Teammanager Gebiedsontwikkeling & Uitvoering (32 uur)

Teammanager Gebiedsontwikkeling & Uitvoering (32 uur) - 24276

 • 32 uur
 • Fulltime,parttime
 • Gelderland

Je draagt bij aan de doorontwikkeling van een nieuwe afdeling in een dynamische omgeving en bent de gesprekspartner op alle niveaus binnen een overheidsorganisatie in Gelderland.

Omschrijving van de opdrachtgever:
Deze organisatie houdt zich bezig met het mooi, schoon, welvarend en gaaf houden van de provincie voor ons allemaal. Ze doet dit met veel inzet, motivatie en kennis samen met allerlei organisaties en partijen. Samen zoeken ze naar nieuwe passende oplossingen voor complexe maatschappelijke opgaven zoals energietransitie, mobiliteit en milieu.

De afdeling Gebiedsontwikkeling & Uitvoering (G&U) is verantwoordelijk voor gebiedsontwikkeling en realisatie van de nieuwbouw en reconstructie van projecten op het gebied van onder andere de grondverwerving en -beheer. Met de ontwikkelingen, vraagstukken en opgaven op het terrein van onder andere landbouw, natuur en stikstof ligt er voor de organisatie een grote opgave in het ruimtelijke domein.

De afdeling Gebiedsontwikkeling & Uitvoering bestaat uit 8 teams: Projectmanagement, Ontwerp, Realisatie, Aanbesteding en Concessiemanagement, Omgeving, Project- en Procesbeheersing, Aanpak Piekbelasting en Grond. In totaal telt de afdeling ongeveer 200 medewerkers.

Jij wordt de teammanager van het team Grond waarbij je verantwoordelijk bent voor ongeveer 30 medewerkers. Het team zorgt voor de aan- en verkoop van grond en onroerende zaken voor natuur, infrastructurele en omgevingsdoelen. Je werkt samen met de coördinator Grond, die zich richt op de inhoudelijke aspecten van het werk dat het team verzorgt. Dit gaat om de toetsing, sturing of keuzes en totstandkoming van adviezen, transacties en beheer van gebouwen en gronden. Het team houdt zich bezig met gebiedsprocessen in de land- en tuinbouw. Het doel is om samen met de boeren te werken aan de overgang naar een natuurinclusieve kringlooplandbouw met een goed verdienmodel.

Wat ga je doen:

 • Je draagt bij aan de doorontwikkeling van de nieuwe afdeling Gebiedsontwikkeling & Uitvoering.
 • Je bewaakt het proces van de teamontwikkeling en draagt bij aan de uitvoering van het plan van aanpak.
 • Je zorgt voor verbinding met aanliggende beleidsterreinen en zorgt ervoor dat de werkzaamheden van team Grond in de werkprocessen op de juiste wijze worden uitgevoerd.
 • Je bent continu in gesprek met de medewerkers en koppelt de teamdoelen aan de individuele ambities en talenten.
 • Je zorgt voor de algemene werkverdeling, de overleggen van de verschillende onderdelen en het proces van de teamontwikkeling.
 • Je ondersteunt de coördinator Grond als aanspreekpunt voor politieke vragen.

Wij vragen:

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding.
 • Je hebt bij voorkeur meer dan 5 jaar ervaring als hiërarchisch leidinggevende bij of voor een overheidsorganisatie, waarbij je extern verantwoordelijk was voor teamontwikkeling en hr.
 • Je hebt ervaring als leidinggevende met hr-verantwoordelijkheid voor een team van minimaal 20 medewerkers.
 • Je hebt ervaring met het aansturen en begeleiden van een team in een ontwikkel- of verandertraject.
 • Je hebt kennis van en ervaring met grondzaken in een politieke context.
 • Je bent beschikbaar op dinsdagmiddag 25 juni voor het gesprek.

Standplaats:
Arnhem en deels thuiswerken.

Wij bieden:
De functie is per direct beschikbaar voor 32 uur per week. Deze functie is op projectbasis voor ten minste 5 maanden, met een optie tot verlenging (2 x 6 maanden).

Ja, ik ben geïnteresseerd!
Reageer vóór vrijdag 14 juni aanstaande en stuur je cv naar info@pia.nl of klik op Solliciteer. Ons referentienummer is 24276. Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Bas Gielen op 078-6182212.

Deze opdracht is verlopen

Bekijk hieronder actuele opdrachten uit hetzelfde vakgebied.


Bas Gielen

Bas Gielen

info@pia.nl


Wij zijn PIA, een landelijk opererend project-, interim- en adviesbureau. Wij voeren uitdagende opdrachten uit bij middelgrote en grote organisaties. Wij adviseren en ondersteunen onze opdrachtgevers door het op interimbasis inzetten van onze medewerkers en adviseurs.