Junior vastgoedontwikkelaar (32 uur)

Junior vastgoedontwikkelaar (32 uur) - 21766

  • 32 uur
  • parttime
  • Zuid-Holland

Je bent een junior vastgoedontwikkelaar met ervaring op gebied van bouw en vastgoed en voert werkzaamheden uit voor de initiatiefase van huisvestingsprojecten.

Omschrijving van de opdrachtgever:
Onze opdrachtgever, verantwoordelijk voor de handhaving en veiligheid, is op zoek naar een junior vastgoedontwikkelaar met kennis en ervaring op het gebied van bouw en vastgoed voor de sector Huisvesting.

Als junior vastgoedontwikkelaar voer je werkzaamheden uit voor de initiatiefase van huisvestingsprojecten. Het ontstaan van een nieuw dienstverleningsconcept stelt andere eisen aan de sector Huisvesting. Gecombineerd met de doelstelling om vanaf 2025 te besparen, maakt een grote vastgoedoperatie bestaande uit honderden projecten noodzakelijk. Dit vraagt om goed vastgoedmanagement en een versterking van de organisatie. Jij gaat bijdragen aan een breed pallet van werkzaamheden die leiden tot of onderdeel zijn van de initiatiefase van de huisvestingsprojecten.

Wat ga je doen:

  • Je hebt contact met de uiteindelijke gebruikers van het vastgoed, gemeenten, projectontwikkelaars en vastgoedaanbieders.
  • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van onderzoeksrapporten en businesscases / haalbaarheidsstudies voor nieuwe of te herontwikkelen locaties. Dit doe je voor kleinere opgaven zoals een grote politiepost of teambureau zelfstandig en voor grote opgaven ondersteunend aan een senior vastgoedontwikkelaar. Je gebruikt hierbij de formats die door de organisatie worden gehanteerd.
  • Je signaleert de behoefte aan innovatie en ontwikkeling en geeft daar met de andere teamleden richting en houding aan.
  • Je ondersteunt de senior vastgoedontwikkelaar.

Wij vragen:

  • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding in de richting van technische bedrijfskunde, bouwkunde, facilitymanagement.
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als junior vastgoedontwikkelaar / huisvestingsadviseur in de utiliteitsbouw.
  • Je hebt bij voorkeur:
    • ervaring met het opstellen van onderzoeksopdrachten en businesscases, bij voorkeur binnen non-profitorganisaties.
    • minimaal 2 jaar ervaring als junior huisvestingsadviseur binnen organisaties met 500+ medewerkers en met meerdere locaties.
    • ervaring in of bijgedragen aan onderhandelingen waarbij diverse stakeholders met verschillende belangen betrokken waren, binnen complexe, politiek-bestuurlijke organisaties.

Standplaats:
Rotterdam, landelijk

Wij bieden:
De functie is per begin januari 2022 beschikbaar voor 32 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind december 2022, met een optie tot verlenging.

Ja, ik ben geïnteresseerd!
Reageer vóór maandag 25 oktober aanstaande en stuur je cv naar info@pia.nl of klik op Solliciteer. Ons referentienummer is 21766. Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Dyonne de Graaf op 078-6182212.

Deze opdracht is verlopen

Bekijk hieronder actuele opdrachten uit hetzelfde vakgebied.


Wij zijn PIA, een landelijk opererend project-, interim- en adviesbureau. Wij voeren uitdagende opdrachten uit bij middelgrote en grote organisaties. Wij adviseren en ondersteunen onze opdrachtgevers door het op interimbasis inzetten van onze medewerkers en adviseurs.