P&O-adviseur projectgroep Functiehuis (8-24 uur)

P&O-adviseur projectgroep Functiehuis (8-24 uur) - 21584

  • 8-24 uur
  • parttime
  • Overijssel

Je bent een P&O-adviseur met ervaring binnen een gemeente en hebt kennis van de systematiek van functies beschrijven.

Omschrijving van de opdrachtgever:
Onze opdrachtgever, een gemeente, is op zoek naar een P&O-adviseur voor de projectgroep Functiehuis. Binnen het cluster Omgeving & Recht wordt gewerkt aan een toekomstbestendig functiehuis dat tot stand moet komen vanuit een open en transparant traject dat zo veel als mogelijk vanuit de werkvloer wordt opgepakt en dat daarmee op draagvlak kan rekenen vanuit die werkvloer. Dit functiehuis bestaat uit vastgestelde resultaatbeschrijvingen die conform de HR21-systematiek zijn ingedeeld. Om dit te realiseren is een projectgroep Functiehuis ingericht met daarin een vertegenwoordiging van collega’s uit het cluster Omgeving & Recht. De projectgroep wordt ondersteund door een adviseur Communicatie en een adviseur P&O.

Het project zit nog in de ontwikkelfase en kenmerkt zich door het zoeken naar houvast in een fase waarin nog veel zaken niet vast staan of uitgekristalliseerd zijn. Het risico van het project is dat de scope en verwachtingen te groot worden, er doelstellingen worden nagestreefd die buiten de beïnvloedingssfeer van de projectgroepleden liggen en daarmee onhaalbaar worden. Belangrijk is dat er een duidelijke scheiding aangebracht / bewaakt wordt dat deze projectgroep de veranderingen binnen de afdelingen niet gaan bedenken, maar slechts beschrijven.

De taken die je gaat uitvoeren zijn uitgewerkt in een voorlopig 10-stappenplan. Het streven is dat eind december 2021 stap 1 tot en met 6 zijn afgerond. Stap 1 tot en met 4 zullen 1 dag in de week kosten, stap 5 en 6 circa 3 dagen per week.

Wat ga je doen:

  • Je denkt mee in het opstellen van een communicatieplan.
  • Je doet voorstellen voor de inrichting van schrijfproces en klankbordproces.
  • Je benchmarkt andere gemeenten.
  • Je denkt mee in hoe en waar slim en praktisch alle input op te halen is en pakt daarna het daadwerkelijke schrijfproces op.

Wij vragen:

  • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding.
  • Je hebt kennis van de systematiek van functies beschrijven (HR21).
  • Je hebt werkervaring in een soortgelijk project.
  • Je bent in week 34 beschikbaar voor een kennismakingsgesprek met de opdrachtgever.

Standplaats:
Enschede

Wij bieden:
De functie is per september 2021 beschikbaar voor 8 tot 24 uur per week. Je begint met 1 dag per week en uiteindelijk wordt dit uitgebreid naar 3 dagen. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind december 2021, met een optie tot verlenging.

Ja, ik ben geïnteresseerd!
Reageer vóór vrijdag 20 augustus aanstaande en stuur je cv naar info@pia.nl of klik op Solliciteer. Ons referentienummer is 21584. Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Jesca Heijker op 078-6182212.

Deze opdracht is verlopen

Bekijk hieronder actuele opdrachten uit hetzelfde vakgebied.


Wij zijn PIA, een landelijk opererend project-, interim- en adviesbureau. Wij voeren uitdagende opdrachten uit bij middelgrote en grote organisaties. Wij adviseren en ondersteunen onze opdrachtgevers door het op interimbasis inzetten van onze medewerkers en adviseurs.