Projectondersteuner contractmanagement (36 uur)

Projectondersteuner contractmanagement (36 uur) - 20456

  • 36 uur
  • fulltime
  • Utrecht

Je bent een projectondersteuner met ervaring met processen, projecten, richtlijnen en beleidsplannen binnen de (gemeentelijke) overheid.

Omschrijving van de opdrachtgever:
Onze opdrachtgever, een gemeente in de provincie Utrecht, is op zoek naar een projectondersteuner contractmanagement. Je komt te werken binnen het Concern Informatie en Procesmanagement, onderdeel van het Bedrijfsvoerings- en Strategienetwerk (BSN).

Je gaat samen met een collega het contractmanagement op orde maken. Dit houdt in dat je in gesprek gaat met verschillende organisatieonderdelen om inzichtelijk te krijgen welke samenwerkingsvormen, afsprakendocumenten, convenanten, contracten en informatie-uitwisselingen er allemaal zijn afgesloten met derde partijen. Deze informatie toets je vervolgens aan de hand van een gegevensbeschermingstoetsingskader.

In jouw rol sta je in nauw contact met de Corporate Information Security Officer, de Functionaris Gegevensbescherming en de Concern Privacy Officer. Met jouw inspanningen draag je bij aan het programma Gegevensbescherming.

Wat ga je doen:

  • Je inventariseert alle bestaande samenwerkingsvormen die de verschillende organisatieonderdelen hebben afgesloten met derde partijen en anderen.
  • Je toets de gemaakte afspraken aan de hand van een gegevensbeschermingstoetsingskader.
  • Je verwerkt de resultaten op een gestructureerde wijze.

Wij vragen:

  • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van privacy / informatiebeveiliging.
  • Je hebt werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie binnen een gemeente.
  • Je hebt ervaring opgedaan met processen, projecten, richtlijnen en beleidsplannen.
  • Je hebt affiniteit met jurisprudentie en informatieveiligheid.

Standplaats:
Utrecht

Wij bieden:
De functie is per november 2020 beschikbaar voor 36 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste februari 2021, met een optie tot verlenging. Je kunt deze opdracht alleen in loondienst uitvoeren.

Ja, ik ben geïnteresseerd!
Reageer vóór vrijdag 9 oktober aanstaande en stuur je cv naar info@pia.nl of klik op Solliciteren. Ons referentienummer is 20456. Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Dyonne de Graaf op 078-6182212.

Deze opdracht is verlopen

Bekijk hieronder actuele opdrachten uit hetzelfde vakgebied.


Wij zijn PIA, een landelijk opererend project-, interim- en adviesbureau. Wij voeren uitdagende opdrachten uit bij middelgrote en grote organisaties. Wij adviseren en ondersteunen onze opdrachtgevers door het op interimbasis inzetten van onze medewerkers en adviseurs.