Vernieuwing provinciale website, provincie Overijssel

Het meenemen van de provincie in de vernieuwing van de webomgeving en de migratie van de bestaande content en vormgeving.

Deze opdracht valt onder het programma Lean Organiseren / Inspelen op Klantvragen (IoK).
De provincie Overijssel heeft een aantal websites in gebruik. Ontwikkelingen met een relatie tot de webomgeving maken een vernieuwing van de wijze waarop de provincie op deze websites publiceert noodzakelijk, namelijk:

  • Het huidige CMS voldoet niet meer.
  • Een deel van de functionaliteit van de webomgeving zal worden ingevuld door de loketfunctie van het zaaksysteem.
  • De provincie wil meer ontzorgd worden.
  • Het eenvoudig kunnen bouwen, publiceren en onderhouden van de sub-sites van de provincie. 

Hoe draagt PIA hier aan bij?
Onze medewerker neemt als adviseur / projectleider de provincie mee in de vernieuwing van de provinciale website. Hij houdt zich bezig met het opleveren van een impactanalyse, het opstellen van een plan van aanpak voor de vernieuwing en het uitvoeren van de aanbesteding, leveranciersselectie en implementatie van de nieuwe omgeving. 

Meer weten?
Heb je nog vragen of ben je zelf geïnteresseerd in onze projecten? Neem dan contact op via het contactformulier of bel met een van de consultants op 078-618 22 12.

Image Description

Wij zijn PIA, een landelijk opererend project-, interim- en adviesbureau. Wij voeren uitdagende opdrachten uit bij middelgrote en grote organisaties. Wij adviseren en ondersteunen onze opdrachtgevers door het op interimbasis inzetten van onze medewerkers en adviseurs.