Unmanned Valley, gemeente Katwijk

Een bedrijvencluster dat zich richt op drone en sensor based technology.

Het Fieldlab Unmanned Valley wordt beheerd, geëxploiteerd en doorontwikkeld door de gemeente Katwijk in samenwerking met de TU Delft. Gezamenlijk met 20 partners is er een programmaplan opgesteld en in 2019 is er subsidie toegekend. De gemeente draagt hier een deel aan bij en er zijn een aantal bestuurlijke afspraken over gemaakt tussen de gemeente, de provincie en het Rijksvastgoedbedrijf ten aanzien van de ontwikkeling van Unmanned Valley. Het programma heeft een testperiode van 5 jaar (tot en met 2023), een omvang van 25 hectare en een bedrijvenzone van 5 hectare in hangargebied.

Hoe draagt PIA hier aan bij?
Namens PIA is een beleidsmedewerker werkzaam aan dit project. Onze medewerker begrijpt hoe begrotingen en budgetten worden opgesteld en speelt in op de strategische aspecten. Hij monitort en evalueert onder andere de bestuurlijke afspraken en overeenkomsten met samenwerkingspartners.

Meer weten?
Heb je nog vragen of ben je zelf geïnteresseerd in onze projecten? Neem dan contact op via het contactformulier of bel met een van de consultants op 078-618 22 12.

Image Description

Wij zijn PIA, een landelijk opererend project-, interim- en adviesbureau. Wij voeren uitdagende opdrachten uit bij middelgrote en grote organisaties. Wij adviseren en ondersteunen onze opdrachtgevers door het op interimbasis inzetten van onze medewerkers en adviseurs.