Sociaal Domein, gemeente Westland

De gemeente Westland is één van de 30 grootste gemeenten van Nederland. Binnen het cluster Bedrijfsvoering zorgen de collega’s voor een solide bedrijfsvoering. Dit doen zij door te voorzien in de informatiebehoefte, advisering, kaderstelling en ondersteuning van andere clusters op alle taakvelden (zoals personeel, automatisering, juridische zaken en belastingen).

Hoe draagt PIA bij aan het Sociaal Domein?
PIA draagt binnen de gemeente Westland bij op het gebied van communicatie. Onze communicatieadviseur weet wat de actualiteiten zijn op het gebied van Sociaal Domein, verzendt persberichten en vertegenwoordigt de gemeente Westland in het regionaal communicatieoverleg van de regio Den Haag.

Meer weten?
Heb je nog vragen of ben je zelf geïnteresseerd in onze projecten? Neem dan contact op via het contactformulier of bel met een van de consultants op 078-618 22 12.

Image Description

Wij zijn PIA, een landelijk opererend project-, interim- en adviesbureau. Wij voeren uitdagende opdrachten uit bij middelgrote en grote organisaties. Wij adviseren en ondersteunen onze opdrachtgevers door het op interimbasis inzetten van onze medewerkers en adviseurs.