Projectorganisatie Tozo & TONK, gemeente Rotterdam

Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandige ondernemers (Tozo) en Tijdelijke Ondersteuning Noodzakelijke Kosten (TONK).

De projectorganisatie Tozo & TONK is onderdeel van de afdeling Werk & Inkomen van de gemeente Rotterdam. De gemeente ondersteunt middels de uitvoering van de Tozo en de TONK de ondernemers en inwoners van Rotterdam en een 30-tal regiogemeenten. Ondernemers kunnen hierdoor een bedrijfskrediet aanvragen. Wanneer het inkomen van burgers erg gedaald is door corona en de woonlasten niet meer betaald kunnen worden, kunnen zij in aanmerking komen voor de TONK. Dit is een bedrag dat éénmalig wordt uitgekeerd voor bijvoorbeeld de huur of hypotheek.

Hoe draagt PIA hier aan bij?
PIA draagt bij aan de projectorganisatie Tozo & TONK met diverse inkomensconsulenten en klantcontactmedewerkers. Zij handelen de aanvragen van de Tozo- en TONK-regelingen tijdig af, beheren de lopende Tozo- en TONK-uitkeringen en beantwoorden dagelijks telefonisch vragen van burgers en ondernemers.

Meer weten?
Heb je nog vragen of ben je zelf geïnteresseerd in onze projecten? Neem dan contact op via het contactformulier of bel met een van de consultants op 078-618 22 12.

Image Description

Wij zijn PIA, een landelijk opererend project-, interim- en adviesbureau. Wij voeren uitdagende opdrachten uit bij middelgrote en grote organisaties. Wij adviseren en ondersteunen onze opdrachtgevers door het op interimbasis inzetten van onze medewerkers en adviseurs.