Mobiliteit en ontwikkeling, gemeente Westland

Beleidsmatig en praktisch vorm en uitvoering geven aan de professionele leeromgeving binnen de gemeente.

De gemeente Westland is één van de 30 grootste gemeenten van Nederland. Binnen het cluster Bedrijfsvoering zorgen de collega’s voor een solide bedrijfsvoering. Dit doen zij door te voorzien in de informatiebehoefte, advisering, kaderstelling en ondersteuning van andere clusters op alle taakvelden (zoals personeel, automatisering, juridische zaken en belastingen). Het taakveld Personeel, Ontwikkeling, Organisatie en Communicatie (POOC) is verantwoordelijk voor de advisering en ondersteuning van de afdelingen op het gebied van Human Resource en Communicatie.

Hoe draagt PIA hier aan bij?
Onze medewerker houdt zich als adviseur Mobiliteit & Ontwikkeling bezig met het beleidsmatig en praktisch vorm en uitvoering geven aan de professionele leeromgeving van de gemeente. Hiermee is zij de spil in de organisatie als het gaat om leren & loopbaan. Dit doet zij door:

  • Adviseren van het management.
  • Ontwikkelen van opleidingsaanbod.
  • Sturing geven aan het mobiliteitscentrum.
  • Coördineren van traineeship.
  • Bewaken en bevorderen van de integraliteit van het HR-instrumentarium.
  • Actief in netwerken.

Meer weten?
Heb je nog vragen of ben je zelf geïnteresseerd in onze projecten? Neem dan contact op via het contactformulier of bel met een van de consultants op 078-618 22 12.

Image Description

Wij zijn PIA, een landelijk opererend project-, interim- en adviesbureau. Wij voeren uitdagende opdrachten uit bij middelgrote en grote organisaties. Wij adviseren en ondersteunen onze opdrachtgevers door het op interimbasis inzetten van onze medewerkers en adviseurs.