Food Chain & Innovatie, gemeente Raalte

De sector Agro & Food is flink onderhevig aan veranderingen die ruimtelijke, economische en sociaal maatschappelijke gevolgen hebben. De sector is in de regio Raalte flink vertegenwoordigd.

Innovatie en samenwerking zijn van groot belang om ook in de toekomst een sterke agro & food-sector te hebben. Als onderdeel van de Regio Deal Regio Zwolle wil de gemeente Raalte in samenwerking met onder andere Oost Nederland en The Green East (hét agro & food innovatiecentrum van de regio), middels een driejarig project, een florerend samenwerkingsverband in de food chain tot stand brengen. Het programma Food Chain & Innovatie heeft een looptijd van 3 jaar. Hierin moeten transitief versterkt en versneld worden en nieuwe verdienmodellen in de kringlooplandbouw worden gecreëerd, met name binnen de eiwittransitie.

Hoe draagt PIA hier aan bij?
Onze programmamanager heeft de dagelijkse organisatie en uitvoering van het programma Food Chain & Innovatie op zich genomen. Zijn doel is om partijen te verbinden, zodat zij een duurzaam ecosysteem kunnen vormen in de agro & food-keten. Dit betreft de gehele food chain, van boer tot bord.

Meer weten?
Heb je nog vragen of ben je zelf geïnteresseerd in onze projecten? Neem dan contact op via het contactformulier of bel met een van de consultants op 078-618 22 12.

Image Description

Wij zijn PIA, een landelijk opererend project-, interim- en adviesbureau. Wij voeren uitdagende opdrachten uit bij middelgrote en grote organisaties. Wij adviseren en ondersteunen onze opdrachtgevers door het op interimbasis inzetten van onze medewerkers en adviseurs.