Arbeidsdeskundige, UWV

Het UWV zorgt voor een deskundige en efficiënte uitvoering van de werknemersverzekeringen zoals de WW, WIA, WAO, WAZ, Wazo en Ziektewet. Daarnaast biedt zij arbeidsmarkt- en gegevensdiensten. Deze diensten worden uitgevoerd in opdracht van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW).

Hoe draagt PIA hier aan bij?
Onze arbeidsdeskundige houdt zich voornamelijk bezig met het onderhouden van de caseload Wajong-populatie, waarbij indien mogelijk ook de bijbehorende aanvragen voor voorzieningen (jobcoaching en loondispensatie) worden afgehandeld en re-integratiedienstverlening wordt ingezet. Ook zet zij zich in op werkzaamheden voortkomend uit de Wet Vereenvoudiging Wajong en Dienstverlening op verzoek WIA.

Meer weten?
Heb je nog vragen of ben je zelf geïnteresseerd in onze projecten? Neem dan contact op via het contactformulier of bel met een van de consultants op 078-618 22 12.

Image Description

Wij zijn PIA, een landelijk opererend project-, interim- en adviesbureau. Wij voeren uitdagende opdrachten uit bij middelgrote en grote organisaties. Wij adviseren en ondersteunen onze opdrachtgevers door het op interimbasis inzetten van onze medewerkers en adviseurs.