Onze mensen

“We gaan vol vertrouwen de toekomst in”

Met de lancering van een hagelnieuwe website, geeft PIA het officiële startsein voor haar jubileumjaar. Wij bestaan 5 jaar en dit willen we uiteraard niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Senior consultant Raimond Boer blikt terug op het afgelopen lustrum en kijkt alvast vooruit naar de toekomst. “Ik ben ontzettend trots op wat we de voorbije jaren hebben bereikt. We gaan vol vertrouwen de toekomst in.”

Op 22 mei 2014 zag PIA het levenslicht. De overtuiging bestond dat PIA in staat zou zijn een nog tamelijk onontgonnen deel van de markt binnen overheidsland en het bedrijfsleven te bedienen op het gebied van project- en interim-management. De eerste periode stond voornamelijk in het teken van het opbouwen van een eigen projectenportefeuille en een netwerk van opdrachtgevers.

In het najaar van 2015 sprong Raimond, na jaren van trouwe dienst als vestigingsmanager bij een Rotterdams uitzendbureau, naar eigen zeggen op een langzaam rijdende trein. “PIA was op dat moment met 10 extern geplaatste medewerkers nog een bedrijf in opbouw. Mijn taak was om de organisatie verder te professionaliseren en de portefeuille met externe medewerkers uit te breiden.”

PIA heeft de afgelopen jaren een stevige groei doorgemaakt. “We hebben inmiddels meer dan 100 opdrachten ingevuld, beschikken over een aanzienlijk netwerk van werknemers en opdrachtgevers en zijn uitgegroeid tot een specialist in de aanbestedingsmarkt. Persoonlijk contact en een grote betrokkenheid zijn hiervoor de basis. Kernwaarden die naadloos aansluiten bij mij als persoon.”

De toekomst ziet de senior consultant daarom ook met veel vertrouwen tegemoet. “We willen de komende jaren graag nog een bredere markt gaan bedienen. We focussen ons nu vooral op de overheidsmarkt, maar willen ook graag ons aandeel binnen het bedrijfsleven vergroten. Dat is een uitdaging die vorm moet gaan krijgen. We willen de stijgende lijn doortrekken.”

Terugkijkend op de afgelopen 5 jaar overheerst vooral het gevoel van trots en dankbaarheid. “Ik ben trots op waar we nu als bedrijf staan. Maar vooral ontzettend dankbaar voor de mensen die voor en met ons werken. Zij zijn naar buiten toe toch het visitekaartje van PIA. Zonder hen hadden we het niet gered. Wij zijn klaar voor een mooie en succesvolle toekomst. Op naar het volgende lustrum.”

“We gaan vol vertrouwen de toekomst in”


Over ons

Wij zijn PIA, een landelijk opererend project-, interim- en adviesbureau. Wij voeren uitdagende opdrachten uit bij middelgrote en grote organisaties. Wij adviseren en ondersteunen onze opdrachtgevers door het op interim- en detacheringsbasis inzetten van onze medewerkers en adviseurs.

Ons adres

Madame Curiestraat 2
3316 GN Dordrecht

078-6182212