Onze mensen

Onze mensen

RaiRaimond_Consultantmond
“Mensen maken connectie met mensen.” Dat is mij bijgebleven van een opleiding Recruitment. Je neemt de moeite om op onze website te kijken, dus het minste wat ik kan doen is wat meer over mijzelf vertellen.
Mijn geboortejaar is 1984, en ik ben getogen in een klein dorp in de omgeving van Dordrecht. Sinds 2011 woon ik in de grote stad, Rotterdam. Sinds 2007 werk ik in het vak van arbeidsbemiddeling. Eerst ruim 8 jaar bij een uitzendbureau en sinds 2015 bij PIA. Ik houd mij bezig met advies rollen op het vlak van communicatie, P&O, financiën of facilitair. En daarnaast met project- of procesmanagement rollen, recruitment en interim management.

Dyonne_Consultant

Dyonne
Ik zal mijzelf even voorstellen. Mijn naam is Dyonne de Graaf en ik woon in Puttershoek in de Hoeksche Waard. Sinds 2016 ben ik werkzaam bij PIA. Een mooie organisatie waar persoonlijke aandacht erg belangrijk is. Zowel voor de collega’s op kantoor als voor de medewerkers die voor ons werken. Dit vind ik zelf ook erg belangrijk in mijn werk. Ik ben echt een “mensenmens”. Mijn passie is met name reizen en ik heb mijn hart verloren aan Azië. Hoe mijn ideale reis eruitziet? Veel zon, het bekijken van historische gebouwen en een goed glas wijn!

 

Jesca_Consultant

Jesca
Het maken van een match waar mensen blij van worden, maakt mij blij. Dat is waar ik in mijn werk voor sta. Mijn naam is Jesca Heijker, kom oorspronkelijk uit het Westland, maar woon al meer dan 8 jaar in Breda. Sinds juni 2020 ben ik werkzaam bij PIA, maar heb eerder ervaring opgedaan binnen het vak van project- en interim-management. Persoonlijk en samen een leuke passende functie vinden; dat is wat ik belangrijk vind. Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem contact met mij op.

 

Cynthia_Allround ondersteuner

Cynthia
Mijn naam is Cynthia van Roosendaal, 26 jaar en woonachtig in het Brabantse Oosterhout. Sinds april 2020 ben ik werkzaam als allround ondersteuner bij PIA en assisteer ik de consultants in al hun dagelijkse taken. In mijn dagelijks leven haal ik energie uit sociale contacten en ben ik erg behulpzaam. Dat kan ik goed toepassen in mijn werk als ondersteuner. Ik kijk er naar uit je te woord te staan en help je graag met al je vragen.

Onze mensen


Over ons

Wij zijn PIA, een landelijk opererend project-, interim- en adviesbureau. Wij voeren uitdagende opdrachten uit bij middelgrote en grote organisaties. Wij adviseren en ondersteunen onze opdrachtgevers door het op interim- en detacheringsbasis inzetten van onze medewerkers en adviseurs.

Ons adres

Madame Curiestraat 2
3316 GN Dordrecht

078-6182212